Arne Laursen 80 år

2017 var et år, hvor flere af vores medlemmer blev 80 år, Denne gang var det Arne Laursen, der i dec. 2017 fyldte 80 år.

Arne holdt fest med familie, venner, jagt- og hundekammerater, rigtige mange var mødt op for at hylde ham.

Den ruhårede hønsehund har altid stået Arne nær, det er den alsidige jagt- og brugshund, Arne har avlet gennem årene, rigtige mange af hans hunde er blevet DKJCH, gennem fuldbrugsprøverne har de også opnået mange placeringer og 1 præmier. Denne prøve er en, som Arne hylder at stille op på med veltrænede hunde.

Arne elsker også en god dag i marken, en koncurence i vinderklasse siger Arne ikke nej til, og han har ført flere hunde til flotte placeringer, Arne har også ført flere hunde på DM med flotte placeringer, bla vandt Arne DM med Damsagers Jane.

Avl har stået Arne nær med egen kennel Gyvellund, hvor mange stærke hunde kommer fra. Arne har også sat sit præg på Dansk Ruhår Klub, hvor han i en periode var i bestyrelsen bla som kasserer. Det fortælles dog, at det var Arnes kone Lilly, der passede på klubbens finanser, mens Arne trænede hund.

Børnene Annette og Søren er jo også udstyret med lyst til jagt og den ruhårede, og Arne sørger for, at arven går videre da det også gælder børnebørnene, hvor bla Charlotte har overtaget Kennel Gyvellund, så det videre arbejde er sikret.

Arne, vi er mange, der sender dig en tanke og ønsker dig tillykke med dagen samt god vind frem over.

Fra dine jagt- og hundevenner

Lars Hansen